Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Ablecare (Healthcare PR & Communications)

   +32 477 41 17 00
Ablecare (Healthcare PR & Communications)

Vanuit wetenschappelijk en academische expertise, aangevuld met relevante ervaring in de ouderenzorg en ziekenhuissector; verschaft Ablecare verschillende diensten en dit in drie domeinen: Research, Consultancy & Communication.

Communication & Consultancy: Ablecare is de partner inzake communicatie met de zorgsector in België. Dit zowel in beeld, online als op papier. Zo geeft Ablecare het vaktijdschrift ZORG Magazine uit. Zorg Magazine is een vernieuwend vaktijdschrift voor de zorgsector met oog voor evidence based werken. Ook ZorgandersTv vindt onderdak bij Ablecare. ZorgAndersTv brengt zorgnieuws voor en door de zorgprofessional via het webplatform ZorgAndersTv en via Telenet digital Tv.

ZorgAndersTv is een sterke groeier op de audiovisuele markt. Ons productiehuis denkt met u mee en levert reportages op maat die u als opdrachtgever kan gebruiken op uw website, tijdens studiedagen, in wachtkamers, op beurzen, events… ZorgandersTv creëert reportages op maat voor zowel bedrijven als zorgorganisaties. Het beschikt daarvoor over een gedreven team met een eigen redactie én cameraploeg. Het gaat hier niet enkel om bedrijfsfilms, maar ook over het omzetten van procedures in beeld, het maken van instructievideos voor zorgprofessionals én cliënten, documentaires en educatieve reportages.

Research: Evidence based nursing en evidence based beleid in de praktijk implementeren vraagt een gedreven aanpak met ervaring. Ablecare ontwikkelt kleine- en grootschalige wetenschappelijke onderzoeksprojecten die een antwoord kunnen bieden op uw vragen. Wij zijn thuis in kwantitatief én kwalitatief onderzoek op maat. Bij elke stap in het onderzoeksproces is Ablecare uw directe aanspreekpartner.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Ablecare (Healthcare PR & Communications)

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Contactgegevens

Antwerpsesteenweg
781

9040 Sint-amandsberg
Oost-Vlaanderen Belgie
T: +32 477 41 17 00
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren